Elinstallationer i Östergötland

TG:s EL i Finspång AB är ett elföretag Norrköping och Finspång. Med välutbildade elektriker och företaget sedan 1982 projekterat, installerat, utfört service och reparationer av alla typer av elektriska anläggningar. Företaget arbetar med automation, installation, reparationer, service samt värme och sanitet och har alltså 40 års erfarenhet av elinstallation, fastighetsservice och värmeinstallationer.

TG:s El är måna om att alltid möta kundernas olika behov, både när det gäller kvalitet och tidsplaner. Med stor flexibilitet hjälper de företag och privatpersoner med både stora och små entreprenader.

Den som anlitar företaget ska känna att de löser önskemålen snabbt, effektivt och med mycket god kvalitet. De vill också att du som kund ska känna att du får del av företagets gedigna erfarenhet och breda kunskap inom områdena el, värme och sanitet. Detta ger dig bra möjligheter när du ska bygga ny anläggning eller bygga ut befintlig installation.

TG:s EL i Finspång AB har en personalstyrka på ett 30-tal personer fördelat på elektriker, servicetekniker, projektledare och administrativ personal. Företaget åtar sig uppdrag främst i närområdet kring Finspång och Norrköping, men även i andra delar av Östergötland och Södermanland.

 

Scroll to top