Glasfiberprodukter från GAP Experten

GAP Experten är ett bolag som i grunden är ett systerbolag med Polyproject Environment AB. GAP Experten är en återförsäljare av 9olika typer av GAP-produkter. Med GAP menas glasfiberarmerad plast och det är ett material som används mycket hos kraftvärmeverk, vattenverk och reningsverk samt inom pappersindustrin, gruvindustrin, bilindustrin, båtindustrin och i fjärrvärmesystem.

I GAP Expertens webbshop finns ett brett sortiment där du hittar allt du kan tänkas behöva till både små och stora jobb i glasfiberarmerad plast. Sortimentet innefattar bland annat rör, rördelar, gallerdurk, stegar, manluckor och råmaterial till egna byggnationer i glasfiber samt alla tillbehör.

Glasfiberarmerad plast (GAP, GRP, FRP, AP) från GAP Experten är ett kompositmaterial bestående av glasfiberförstärkt tvåkomponents härdplast – vinylester standard. Detta material ger en produkt med extrem hållbarhet, styrka och ett oerhört brett användningsområde. Företagets glasfiberprodukter klarar temperaturer från -40 °C upp till +80 °C och som standard  ett tryck på upp till 16bar. För de som behöver klara högre temperaturer och tryckklasser kan de även specialtillverka  vid förfrågan.

Produkterna i glasfiber lämpar sig extra bra för kemiskt aggressiva miljöer.

 

Scroll to top