Spara energi med luftvärmepump

Äger du en fastighet där du vill sänka dina energikostnader, men ändå få en behaglig inomhustemperatur? Då kan det vara värt att kika närmare på vad en installation av luftvärmepump skulle kunna göra för dig. Äger du ett mindre hur eller stuga klarar en luftvärmepump i de flesta fall att värma upp den på egen hand. Sitter du på en större fastighet är luftvärmepump ett mycket bra komplement för redan befintligt värmesystem.

En luftvärmepump fungerar så att den utvinner värme från utomhusluften och skjuter sedan ut den i ditt hem. Att använda sig av luftvärmepump för att värma upp sin fastighet är mest optimalt i hus och lägenheter med öppen planlösning eftersom det är luften i bostaden som transporterar runt värmen.

IMA VVS & Värmepumpar är ett företag som utgår från Ljusfallshammar strax utanför Finspång, men som arbetar runt om i hela Östergötland och södra delarna av Södermanland när det gäller just installationer av luftvärmepumpar. Företaget är certifierat som installatör av IVT Värmepumpar och bortsett från installationer av dessa utför de dessutom service och underhåll på IVT:s produkter för uppvärmning av fastigheter.

 

Scroll to top