RST Radonstop - et tätt radonsaneringspaket

Unik radonduk från RST Radonstop

Radon i inomhusluften är ett allvarligt problem för de som har för höga halter av den luktfria gasen. Efter rökning är exponering av radon en av de vanligaste orsakerna till lungcancer.

RST Radonstop är ett Norrköpingsbeläget företag som har tagit fram en produkt som underlättar mycket vid sanering av radonförekomst i väggarna. Produkten är en mycket tät radonduk som bidrar till att radonen inte släpps ut från väggarna och därmed inte når inandningsluften. Efter en enkel montering av radonduken på väggen kan du sedan tapetsera eller måla som på vilken inomhusvägg som helst.

Bortsett från enkelheten att sanera på detta sätt är det dessutom det både billigaste och mest miljövänliga sätt som går att sanera på.

En radontapet är i sig är inget unikt. Det som är unikt med RST Radonstops radonduk är att den är mycket tätare och effektivare jämfört med andra dukar på marknaden. Den är så mycket som tio gånger tätare jämfört med konkurrenters produkter och den minskar radonhalten med minst 50% i fastigheten.

Scroll to top